Cargando...
LA JOIA TRUNCADA

LA JOIA TRUNCADA

de DOLORS ROSSELLÓ


La joia truncada és la primera novel·la de Dolors Rosselló, en la qual tracta de desgranar, mitjançant una reflexió psicològica prèvia, els enigmes psíquics dels seus protagonistes, produïts per un gran impacte emocional que han sofert.


Categoría: NOVELA


15,00€

Con envío gratuito (España). Otros destinos consultar.

Maria dels Dolors Rosselló i Martí
És llicenciada en Psicologia per la Universitat de València, i també ha obtingut el Màster en Psicologia i Gestió Familiar 1ª Edició, expedit per aquesta universitat. D’orientació psicoanalítica, s’ha dedicat durant anys a l’estudi d’aqueixa matèria.
Ha escrit diversos articles sobre Grafologia, disciplina de la qual ostenta el títol de Grafopsicòloga, atorgat per l’Asociación Grafopsicológica de Madrid; alhora, ha impartit seminaris sobre la mateixa.

Edición 1ª - Junio 2022
Textos Maria dels Dolors Rosselló i Martí
Ilustración de portada Enric Valls i Rosselló
Diseño y maquetación Akane Studio
Edición Ediciones Intrépidas
ISBN 978-84-122316-6-3
Depósito Legal CS 452-2022
Páginas 140
Tamaño 148x210 mm
Encuadernación Rústica
Catálogo Ei028

Sobre nosotros

Ediciones Intrépidas es el sello editorial de Akane Studio. Nos dedicamos al diseño editorial y a la publicación de libros desde 1997.

Ediciones Intrépidas no se hace responsable de las opiniones reflejadas por los autores en sus libros. Ayudamos a los autores en la autoedición de sus libros de una manera profesional y defendemos la libertad de expresión.

Teléfonos: 964 012 917 /// 687 762 798
Email: hola@edicionesintrepidas.com

Últimos libros publicados